Με Αθανασιάδη κόντρα στον Απόλλωνα ο ΠΑΣ (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Με Αθανασιάδη κόντρα στον Απόλλωνα ο ΠΑΣ (pic)

bet365

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη στην αποστολή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (15/9, 19:00).

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν o Μάρκο Ρόις σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η πρετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην 20αδα τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ αντίθετα στα Γιάννενα έμειναν ο Ευαγγέλου που είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, καθώς επίσης και ο Κακούμπα, αλλά και οι Λουκίνας, Παμλίδης, Περιστερίδης (τραυματίες οι δύο τελευταίοι).

Στα της προπόνησης η ομάδα είχε παιχνίδια υποομαδικής τακτικής και στη συνέχεια στατικές φάσεις υπό τις οδηγίες του προπονητικού team.

Αναλυτικά η 20αδα του ΠΑΣ θα αποτελείται από τους εξής: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Αθανασιάδης, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Κούζικ, Κάστρο, Σιόντης, Μυστακίδης, Ξύδας, Λέο, Βιδάλ, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα