ΟΦΗ: Οριστικά χωρίς Μεγιάδο και τους δανεικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Οριστικά χωρίς Μεγιάδο και τους δανεικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Οριστικά χωρίς Μεγιάδο και τους δανεικούς κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Δίχως τον τραυματα Μιγκέλ Μεγιάδο και με τους αναμενόμενους «κομμένους», ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League (15/9, 18:15).

Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ντι Μαρία σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δίχως το «δυναμό» του στο κέντρο θα παραταχθεί ο ΟΦΗ απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, για το οποίο η ομάδα ανυπομονεί.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκλεισε τον Μεγιάδο, όπως αναμενόταν από την Πέμπτη, αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό τη 2η αγωνιστική.

Εξάλλου, εκτός έμειναν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδης, ενώ για τεχνικούς λόγους οι Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της αυξημένης κίνησης, εισιτήρια διαρκείας θα συνεχίσουν να διατίθενται ξανά από την Δευτέρα (17/9). Εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (15/9), αλλά και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/9). Απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα για την έκδοση εισιτηρίου (Το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι τιμές των εισιτηρίων:

-Στις θύρες 1,4,5 15 ευρώ.

-Στη θύρα 8 25 ευρώ.

-Στις θύρες 2,3,7 30 ευρώ.

-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα