Το backstage της φωτογράφισης της ΑΕΚ (vid)

Το backstage της φωτογράφισης της ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
Το backstage της φωτογράφισης της ΑΕΚ (vid)

bet365

Με τον Μάρκο Λιβάια να… απαγάγει το κύπελλο του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και τους Μπακάκη-Μάνταλο να μην σταματάνε να παίζουν με την μπάλα, οι παίκτες της ΑΕΚ πρόσφεραν πλούσιο υλικό για την κάμερα του AEK TV.

Σκόραρε ο Καβάνι το πρώτο γκολ του αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά:

Το οικογενειακό κλίμα που διακρίνει την ΑΕΚ κυριάρχησε και κατά την επίσημη φωτογράφιση της ομάδας, στα Σπάτα. Το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του staff έγιναν για λίγο… μοντέλα και στήθηκαν απέναντι από τον φωτογραφικό φακό.

Και την ίδια στιγμή, προσέφεραν πλούσιο υλικό στην κάμερα του AEK TV από το backstage της φωτογράφισης, με τον Μάρκο Λιβάια να… απαγάγει το κύπελλο του περσινού πρωταθλήματος, τον Ούρος Τσόσιτς να αναλαμβάνει δράση με τα γνωστά του πειράγματα, τους Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη να μην αποχωρίζονται τη μπάλα ούτε λεπτό και πολλά άλλα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα