Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο θα γίνει με χρήματα του Ιβάν Σαββίδη»

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο θα γίνει με χρήματα του Ιβάν Σαββίδη»

Gazzetta team
Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο θα γίνει με χρήματα του Ιβάν Σαββίδη»

bet365

Η επίσημη τοποθέτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την συνάντηση του προέδρου Θανάση Κατσαρή και των ανθρώπων του «Δικεφάλου», με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η αρμόδια για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού της ΝΔ, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, βρέθηκε την Πέμπτη (13/9) στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου ενημερώθηκε για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Πιο αναλυτικά ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Επίσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου η Αρμόδια του τομέα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Την κα. Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Άκης Μπεκιάρης, ενώ στη συζήτηση παρίστατο, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο νομικός κ. Χρήστος Παπαθωμάς, ο οποίος μίλησε για τα τεχνικά κομμάτια του έργου της νέας Τούμπας.

Στην περίπου μίας ώρας συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ έκαναν γνωστή την πρόταση της οικογένειας του ΠΑΟΚ να κτιστεί νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο με το σημερινό και πως αυτό το γήπεδο για να γίνει ασφαλές, μοντέρνο και σύμφωνο με τις σύγχρονες προδιαγραφές της UEFA, θα πρέπει να παραχωρηθούν για χρήση τα στρέμματα που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, τα οποία πλην του ΠΑΟΚ, ουδεμία χρησιμότητα μπορούν να έχουν για κανέναν, ενώ επίσης τονίστηκε ότι όλη η επένδυση θα καλυφθεί οικονομικά από την οικογένεια Σαββίδη.

Παράλληλα, τονίστηκε στην κα. Υπουργό ότι η παραχώρηση για χρήση θα αφορά τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ερασιτεχνικό σωματείο και ουσιαστικά θα αφορά τη βελτίωση του επιπέδου της αθλητικής ζωής όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της η κα. Υπουργός δήλωσε ότι «η ελληνική πολιτεία δε χαρίζει, αλλά οφείλει να στηρίζει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων» και δεσμεύτηκε να στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την ανέγερση νέου γηπέδου, τόνισε δε ότι θεωρεί αυτονόητο η πολιτεία να σταθεί δίπλα σε ένα ιστορικό Σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει όσο πιο σύντομα το θέμα στη Βουλή, χωρίς καμία ασάφεια.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσαρής ευχαρίστησε την κυρία Υπουργό προσωπικά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, καταλήγοντας ότι αυτό δεν αποτελεί χαριστική πράξη προς το Σωματείο, αλλά αναβάθμιση και βελτίωση της ζωής ολόκληρης της πόλης και της Μακεδονίας γενικότερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα