Επίθεση σε Σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Σεπόλια από ομάδα αγνώστων (pics)

Επίθεση σε Σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Σεπόλια από ομάδα αγνώστων (pics)

Gazzetta team
Επίθεση σε Σύνδεσμο της ΑΕΚ στα Σεπόλια από ομάδα αγνώστων (pics)

bet365

Μία ομάδα 25 αγνώστων ατόμων έκανε επίθεση με στόχο τα γραφεία του Συνδέσμου της ΑΕΚ στα Σεπόλια, τα οποία ήταν κλειστά. Ζημιές αλλά και ένας τραυματίας από την επίθεση αυτή αλλά και 15 προσαγωγές.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Sepolia.net περίπου 25 άτομα χωρίς κάποιο διακριτικό, πραγματοποίησαν επίθεση σε γειτονιά των Σεπολίων, με στόχο τα γραφεία Συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ, τα οποία βρήκαν κλειστά.
Οι επιδρομείς ήταν πεζοί, φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και ξύλα και μάλιστα έφεραν και πυροσβεστήρες. Στην επίθεσή τους προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορές στον Σύνδεσμο, έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή και έριξαν κάτω μερικές μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, κυνήγησαν δύο άτομα τα οποία ήταν κοντά στον Σύνδεσμο, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε ελαφρά από ροπαλιά. Στην περιοχή έσπευσαν μετά από κάποια λεπτά αστυνομικοί και σύμφωνα με την ΕΡΤ έγιναν 15 προσαγωγές. Το γεγονός αυτό ήρθε σε συνέχεια άλλης παρόμοιας επίθεσης σε καφετέριες του Κολωνού το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.
- Οι φωτό είναι από το Sepolia.net.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα