Το μεγάλο μεταγραφικό καλοκαίρι του Μέντες στον Ολυμπιακό (vids)

Το μεγάλο μεταγραφικό καλοκαίρι του Μέντες στον Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Το μεγάλο μεταγραφικό καλοκαίρι του Μέντες στον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός και φέτος το καλοκαίρι συνεργάστηκε με τους κορυφαίους agents, με τον πανίσχυρο Ζόρζε Μέντες όμως να δεσπόζει έχοντας τις περισσότερες μεταγραφές στην ομάδα!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αν o Μάρκο Ρόις σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πέρυσι ήταν ο Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο ο Ολυμπιακός επέλεξε να συνεργαστεί περισσότερο στα μεταγραφικά. Από εκείνον ήταν ο κόουτς Μπέσνικ Χάσι καθώς και αρκετές μεταγραφές (σ.σ. σαν του Μίλιτς ενώ είχε ήδη παίκτες στο ρόστερ όπως ο Μάριν).

Προφανώς και όπως έχει γραφτεί τόσες φορές ο σχεδιασμός της προηγούμενης χρονιάς δεν βγήκε στην ομάδα. Φέτος και με αφορμή τις πολύ καλές σχέσεις του πανίσχυρου Μέντες - του agent του Κριστιάνο Ρονάλντο - με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο εν λόγω μάνατζερ έκανε πολλές μεταγραφές στην Φόρεστ (σ.σ. η οποία επίσης ενισχύθηκε σημαντικά) και τις περισσότερες στον Ολυμπιακό. Η κορυφαία φυσικά είναι του Ποντένσε, του next best thing που αποχώρησε από την Σπόρτινγκ λόγω των γνωστών γεγονότων στην ομάδα και με τους Ίβηρες να τον κοστολογούν 60 και πλέον εκατ. ευρώ. Ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο νεαρός εξτρέμ που με το... καλημέρα δείχνει την τρομερή του αξία στους ερυθρόλευκους.
Ο Ζόρζε Μέντες έφερε λοιπόν τους περισσότερους παίκτες στον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι: τέσσερις τον αριθμό. Τον Ποντένσε και (σ.σ. ως δανεικούς) τους Μιράντα, Χασάν και Σα. Ήταν και σε άλλες συζητήσεις για παίκτες όπως για τους στόπερ Λισάντρο Λόπες και Ντομίνγκος Ντουάρτε. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν να τον εμπιστεύονται πολύ φέτος και να ποντάρουν πάνω του μέρος του σχεδιασμού τους. Ο Ολυμπιακός συνολικά συνεργάστηκε με περισσότερους από 15 agents φέτος για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις (σ.σ. ακόμα και με τους μάνατζερ του Φιγκέιρας για την μεταγραφή του Ναουέλ). Πορτογάλο εκπρόσωπο πάντως έχει και ο Μαρτίνς καθώς τον έχει ο Νάτσο Φρέϊτας με τον Έλληνα Σάκη Τζήκα από την Basesoccer. Από άλλες ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες μεταγραφές οι Μοντέστο και Ισά ήταν οι κομβικοί άνθρωποι για την μεταγραφή του Καμαρά (σ.σ. ο Ισά έχει και Σισέ, Ρομαό και Μπανανά) ενώ ο Νοτιοαφρικανός μάνατζερ παικτών είχε συμμετοχή και στην προσθήκη του Μεριά.
- Στην Gallery δείτε γκολ του Ποντένσε με την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στιγμιότυπά του από προηγούμενες χρονιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα