Λεβέντης: «Είμαι υπέρ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ»

Λεβέντης: «Είμαι υπέρ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Λεβέντης: «Είμαι υπέρ του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τοποθετήθηκε και αυτός θετικά ως προς την παραχώρηση των 21 στρεμμάτων από το ΤΕΘΑ προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε σήμερα την σύμφωνη γνώμη του κόμματός του, αλλά και του ιδίου προσωπικά, για την παραχώρηση των 21 στρεμμάτων του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας στον ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο Metropolis 95.5:

«Μου έγινε ερώτηση στη ΔΕΘ. Είπα ότι συμφωνώ ανεπιφυλάκτως στο να γίνει και το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως έδωσα έγκριση και σε άλλα γήπεδα. Είμαστε υπέρ των ιδιόκτητων γηπέδων για όλους τους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ δικαιούνται μια στέγη, όπως και ο Ολυμπιακός, και η ΑΕΚ και όλοι οι σύλλογοι. Δεν υπάρχει καμία πολιτική εκμετάλλευση. Όποιος το δώσει σημαίνει ότι αυτός το δίνει; Αφού όλοι θα ψηφίσουμε υπέρ. Ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε από τιμωρίες, έγιναν και κάποια λάθη από τον ιδιοκτήτη του. Όλοι στενοχωρηθήκαμε τότε, δεν πρέπει να γίνονται αυτά στα γήπεδα. Με το σπαθί του κερδίζει τον χώρο ο ΠΑΟΚ και εύχομαι καλή πορεία χωρίς παρατράγουδα, με διαφάνειες και να σεβαστούν οι ιδιοκτήτες ότι υπάρχει ένας λαός που στηρίζει τις ομάδες. Μας εστάλη χθες και μια επιστολή από τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζουμε την απάντηση ότι συμφωνούμε. Θα δω και τον πρωθυπουργό επ’ αυτού, θα τελειώσει το θέμα άμεσα. Είναι δικαίωμα της ομάδας και θα ανταποκριθεί το κοινοβούλιο. Μετά από 2-3 εβδομάδες, πιστεύω ότι θα τεθεί προς ψήφιση η τροπολογία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα