Καμαρά: «Τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τυχερός που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τουρέ»

Καμαρά: «Τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τυχερός που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τουρέ»

Gazzetta team
Καμαρά: «Τα πάντα για τον Ολυμπιακό, τυχερός που είμαι στην ίδια ομάδα με τον Τουρέ»

bet365

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τη συνύπαρξή του με τον Τουρέ και την εμπειρία στην εθνική του.

Λε Μαν - Τούρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Καμαρά μίλησε στη «Nova» για:

Την εμπειρία του με την Γουινέα, την Εθνική του ομάδα: «Είμαι ευτυχής που εκπροσώπησα άξια την εθνική και θα συνεχίσω να προσπαθώ και να προσφέρω τα πάντα».

Το ότι έχει κερδίσει τους οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες: «Νιώθω καλά είμαι χαρούμενος, θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να ευχαριστώ τους οπαδούς μας που με αγκάλιασαν τόσο πολύ».

Το στιλ παιχνιδιού του: «Μου αρέσει να έχω την μπάλα στα πόδια μου, μου αρέσει να τρέχω πολύ και να βοηθάω όπου μπορώ»

Την ευρωπαϊκή εμπειρία και τα παιχνίδια του Europa League που ακολουθούν: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με Europa League. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον Αστέρα και εκεί επικεντρωνόμαστε».

Το αν είναι ο νέος... Τουρέ: «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι στην ίδια μάδα με τον Τουρέ.Θέλω να εκμεταλλευώ αυτή την συνύπαρξη και να βελτιωθώ αγωνιστικά».

Το ματς με Μπέρνλι και πόσο δύσκολη ήταν η πρόκριση: «Το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κερδίσεις εντός έδρας. Αυτό αυτό ήταν το απαραίτητο στοιχείο για να πάρουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα