Ντοσεβί: «Στον Ολυμπιακό ωρίμασα, έγινα πιο υπεύθυνος»

Gazzetta team
Ντοσεβί: «Στον Ολυμπιακό ωρίμασα, έγινα πιο υπεύθυνος»

bet365

Ο Ματιέ Ντοσεβί στάθηκε στο πόσο καλό του έκανε ο Ολυμπιακός τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Λε Μαν - Τούρ, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χαρακτηριστικά είπε στο «Francefootball»:

«Ήταν κάτι μου έδωσε μεγάλη ανταμοιβή. Ειδικά στον Ολυμπιακό όπου ωρίμασα. Το να ανακαλύπτεις μία καινούρια πατρίδα, με το εμπόδιο της γλώσσας σε κάνει αρκετά πιο υπεύθυνο. Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς για να επιβάλλεις την προσωπικότητά σου μεταξύ ξένων. Αφήνεις την προστασία της Ligue 1 και αφήνεις μία λευκή κόλλα. Πρέπει να επιτύχεις αν θέλεις να κάνεις το βήμα. Σε σφυρηλατεί λίγο περισσότερο στην καριέρα σου, στον χαρακτήρα σου. Σε μεγαλώνει τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άντρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα