Παρέμεινε εκτός ο Σάλας

Gazzetta team
Παρέμεινε εκτός ο Σάλας

bet365

Ο Λούκας Σάλας ήταν και την Τετάρτη η μοναδική απουσία του Αστέρα στην προετοιμασία των Αρκάδων για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με μία απουσία και αυτή γνωστή, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Ο λόγος για τον Λούκας Σάλας που ούτε την Τετάρτη προπονήθηκε και οι πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τους Πειραιώτες μειώνονται . Αυτή όπως αναφέραμε είναι και η μοναδική απουσία, με τον Σάββα Παντελίδη έχοντας όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του, να ρίχνει το βάρος στην τακτική, έχοντας ως στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από το τρίτο συνεχόμενο τόσο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα