Ο Πρίγιοβιτς… δίνει την ευκαιρία στους δύο

Ο Πρίγιοβιτς… δίνει την ευκαιρία στους δύο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Πρίγιοβιτς… δίνει την ευκαιρία στους δύο

bet365

Τι «λένε» και τι δείχνουν οι αριθμοί και τα έως τώρα πεπραγμένα του Τσούμπα Ακπόμ και του Νίκου Καρέλη, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο μυϊκός τραυματισμός θα κρατήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα των 7-10 ημερών, με τον Σέρβο φορ να «τρέχει» προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ακολουθεί των αγώνων απέναντι στον ΟΦΗ και την Τσέλσι, από τα οποία θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Τα πρώτα νούμερα έχουν να κάνουν με τα όσα θα χάσει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας αυτού του τραυματισμού που υπέστη ο Πρίγιοβιτς στην προπόνηση της Τρίτης (11/9). Οι «ασπρόμαυροι» χάνουν τα 42 γκολ που έχει σημειώσει ο Σέρβος στράικερ σε 67 συνολικά αγώνες, αλλά και τα 5 γκολ σε 8 παιχνίδια της φετινής σεζόν, όπου πάλι τον κατατάσσουν πρώτο στη λίστα των σκόρερ.

Ο Τσούμπα Ακπόμ θα είναι η πρώτη και λογική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/9) κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Άγγλο στράικερ μετά από τις πρώτες 40 μέρες στην ομάδα να έχει προσαρμοστεί και να δείχνει πολλά καλά στοιχεία, είναι γρήγορος, έχει καλά τελειώματα, γενικά είναι ένας εντελώς διαφορετικού στυλ επιθετικός απ’ ότι ο Πρίγιοβιτς.

Μέχρι σήμερα ο Αγγλος στράικερ μετράει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά μόλις 47 συνολικά λεπτά στο γήπεδο, αφού όλες ήταν ως αλλαγή. Πάντως, πρόλαβε να έχει την πρώτη τραυματική εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν είδε τον βοηθό Καμπούρη να του ακυρώνει ένα πεντακάθαρο γκολ στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο.

Από την άλλη υπάρχει και ο Νίκος Καρέλης. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου», ο οποίος δείχνει έτοιμος και κυρίως γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και το ποδόσφαιρο μας. Ο 26χρονος επιθετικός έχει επιστρέψει για τα καλά, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του, περιμένοντας πως και πως να ζήσει την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (4-2) στις 4 Ιανουαρίου του 2016. Εκτοτε, έχουν περάσει 32 μήνες και ο ίδιος έχει περάσει πολλά αυτό το διάστημα…

Το θετικό είναι πως ο χρόνος προσαρμογής του στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ μικρότερος απ’ τα υπόλοιπα φετινά αποκτήματα, παρά το γεγονός ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη την τελευταία ημέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών, καθώς ο 26χρονος επιθετικός είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και του λείπει μόνο ο ρυθμός αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα