Η θέληση του Ουγκράι για το... restart και το «αν δεν πετύχω, θα πάω σπίτι μου»

Η θέληση του Ουγκράι για το... restart και το «αν δεν πετύχω, θα πάω σπίτι μου»

Νίκος Μαρούδας
Η θέληση του Ουγκράι για το... restart και το «αν δεν πετύχω, θα πάω σπίτι μου»

bet365

Ο Ρόλαντ Ουγκράι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο και δείχνει αποφασισμένος να κάνει το δικό του restart στο Περιστέρι!

Η καριέρα του Ρόλαντ Ουγκράι πριν ένα χρόνο φαινόταν πως θα είναι άκρως ανοδική, με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή να καλείται στην Εθνική του ομάδα, να σκοράρει στο ντεμπούτο του, να έχει μια τρομερή χρονιά με την Ντιόνσγκορ, όμως όλα πήγαν να... διαλυθούν και με ευθύνη του ίδιου!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο μιας κι απομένουν τα ιατρικά τεστ και οι ανακοινώσεις, όμως όπως έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος ενώ μέχρι τον Ιανουάριο όλα ήταν τέλεια για τον ίδιο, στη συνέχεια κάτι δεν πήγε καλά και η καριέρα του έκανε κάποια κοιλιά. Κάπως έτσι, φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου με τον προπονητή του να τον στέλνει στη δεύτερη ομάδα για προπονήσεις, καθώς σύμφωνα με τον ουγγρικό Τύπο ο ίδιος μαζί με τον συμπαίκτη του Μπουσάι, δεν έδειχναν να τα δίνουν όλα για τον σύλλογο.

Η εξέλιξη αυτή δεν άφησε, όπως είναι λογικό, καθόλου ικανοποιημένο τον Ουγκράι ο οποίος και ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Η Ντιόνσγκορ δεν του έφερε καμιά αντίσταση, οι δύο πλευρές τα βρήκαν κι ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος. Λίγες μέρες μετά την εξασφάλιση της ελευθέρας του (στις 5 Σεπτεμβρίου) ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Εκεί, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πως τον Ιανουάριο είχε πρόταση από το εξωτερικό όμως ένιωθε καλά στον σύλλογό του και δεν ήθελε να αποχωρήσει εκείνη την χρονική στιγμή. Ωστόσο, η... ατάκα που δείχνει την θέλησή του για να επαναφέρει την καριέρα του εκεί που ήταν πριν τον Ιανουάριο του 2018, βρίσκεται στην τελευταία ερώτηση της συνέντευξη όπου και παραδέχτηκε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Ούγγρος δημοσιογράφος τον ρώτησε για το μέλλον του, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή να δείχνει πραγματικά αποφασισμένος για το restart εκτός Ουγγαρίας. «Θέλω να πάω στο εξωτερικό. Έχω πολλές προτάσεις από το πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, γι 'αυτό είμαι ήρεμος, αλλά αν είναι στο χέρι μου, θα αλλάξω χώρα. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν δεν πετύχω, θα πάω σπίτι μου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ούγγρου ποδοσφαιριστή, με την τελευταία του ατάκα «αν δεν πετύχω θα πάω σπίτι μου», να τα λέει πραγματικά όλα!

Ο Ατρόμητος, λοιπόν, είναι η ομάδα που θα δώσει στον Ουγκράι την ευκαιρία που ο ίδιος αναζητά. Δεδομένα στο Περιστέρι μπορεί να δει την καριέρα του να αναγεννάται και φυσικά να δει τον εαυτό του και πάλι στις κλήσεις της Εθνικής Ουγγαρίας για το Nations League, κάτι το οποίο αν συμβεί δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ένα μήνα αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας. Όπως και να έχει, στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θα βρει τον χώρο να αγωνιστεί, καθώς τα νούμερά του και οι ικανότητες που διαθέτει αν μη τι άλλο δείχνουν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τους Περιστεριώτες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα