Πάει για ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων

Πάει για ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων

Gazzetta team
Πάει για ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων

bet365

Φαίνεται ότι οι φίλοι του Άρη ήδη έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τον εντός έδρας αγώνα (17/9, 19:00) με τον Λεβαδειακό καθώς υπάρχει έντονη ζήτηση εισιτηρίων.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης αναγκάστηκαν να προσθέσουν κι άλλη τηλεφωνική γραμμή λόγω του έντονου ενδιαφέροντος των φίλων της ομάδας για να κλείσουν θέση στην κερκίδα. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», γενικώς όμως είναι η συνέχεια του κλίματος ενθουσιασμού που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου του Άρη. Μάλιστα από την ΠΑΕ εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα είναι μεγαλύτερη και η προπώληση των εισιτηρίων σε σχέση με τα περίπου 5.000 που είχαν διατεθεί έως και την παραμονή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τη Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα