Θλάση ο Πρίγιοβιτς, δύσκολα για Τσέλσι, τρέχει για ΑΕΚ!

Θλάση ο Πρίγιοβιτς, δύσκολα για Τσέλσι, τρέχει για ΑΕΚ!

Gazzetta team
Θλάση ο Πρίγιοβιτς, δύσκολα για Τσέλσι, τρέχει για ΑΕΚ!

bet365

Ασχημα είναι τα νέα για τον Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός δράσης 10 ημέρες και θα δώσει... αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ενώ πιθανότατα χάνει την Τσέλσι!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες. Έτσι, σίγουρα θα χάσει το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Πριν από αυτό το παιχνίδι υπάρχει η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με την Τσέλσι επίσης στην Τούμπα, ματς που μάλλον θα χάσει ο Σέρβος φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα