Κι επίσημα άδεια λειτουργίας στο Γεντί Κουλέ

Κι επίσημα άδεια λειτουργίας στο Γεντί Κουλέ

Gazzetta team
Κι επίσημα άδεια λειτουργίας στο Γεντί Κουλέ

bet365

Η Περιφέρεια Κρήτης γνωστοποίησε και εγγράφως πως το γήπεδο του ΟΦΗ διαθέτει επίσημα άδεια για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Ευρυπίδη Κουκιαδάκη να υπογράφει την απόφαση καταλληλότητας.

Oσασούνα – Ρέους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Κανονικά και με τον... νόμο μπορεί να χρησιμοποιεί την έδρα του ο ΟΦΗ, αφού το Γεντί Κουλέ εξασφάλισε όλες τις προδιαγραφές για να θεωρείται κατάλληλο να φιλοξενεί αγώνες για τα επόμενα δυο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως από την αρχή του καλοκαιριού και με αφορμή τον προβιβασμό του συλλόγου στη Super League, έγινε πλήθος βελτιωτικών εργασιών στο γήπεδο, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί κατά το δυνατόν.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια. Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα