Αγωνία για Πρίγιοβιτς ενόψει Κρήτης

Gazzetta team
Αγωνία για Πρίγιοβιτς ενόψει Κρήτης

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και το πρωί της Τετάρτης (12/9) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού.

Όπως σημειώνει στην επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πρώτος από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, άρα και ο σημαντικότερος βάσει της φιλοσοφίας του Ράζβαν Λουτσέσκου που αποτελεί τον νόμο των αποδυτηρίων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποδέχτηκε ξανά στη Νέα Μεσημβρία τον Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω επιβάρυνσης από αγώνα και ταξίδι, τον Αλίν Τόσκα , ο οποίος έκανε ένα μέρος του προγράμματος και τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και το πρωί της Τετάρτης (12.09) θα υποβληθεί σε έλεγχο με μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Η προπόνηση αφορούσε την ομαδική τακτική και τη φυσική κατάσταση με μπάλα. Την Τετάρτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα