Τρεις ακόμα μέτοχοι του ΟΦΗ είπαν «ναι» στον Μπούση

Τρεις ακόμα μέτοχοι του ΟΦΗ είπαν «ναι» στον Μπούση

Gazzetta team
Τρεις ακόμα μέτοχοι του ΟΦΗ είπαν «ναι» στον Μπούση

bet365

Τρεις ακόμη μέτοχοι του ΟΦΗ παραχώρησαν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Ανεβαίνει ο αριθμός των μετόχων των Ηρακλειωτών που ανοίγουν το «δρόμο» για τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι Καλλέργος Βουλγαράκης, Πολύδωρας Μαρμαράς και Ζαχαρίας Μωραίτης αποφάσισαν να παραχωρήσουν τις μετοχές που είχαν στον ομογενή επιχειρηματία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 25.

Οι 25 μέτοχοι που έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους είναι οι κ.κ. Καράτζης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Σηφάκης, Πολεμαρχάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης, Κουμαντάκης, Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης, Ορφανάκης, Πλουμάκης, Πλατάκης, Λ.Παπακαλιάτης ,Βαρδαλαχάκης, Χατζάκης, Αδάμης, Πετράκης, Βίστης, Ρεπανάκης, Καρνής, Τσακαλάκης, ΚΤΕΛ Ηρακλείου (Βουλγαράκης), Μαρμαράς και Μωραίτης.

Φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αλλάξει «σκυτάλη» η ομάδα, αν και οι έλεγχοι που πάντα γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις θα διαρκέσουν ακόμα για αρκετές εβδομάδες. Σίγουρα πάντως τα πράγματα εξελίσσονται γοργά και όπως επιθυμεί και η τωρινή διοίκηση, που δεν κρύβει την ικανοποίησή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα