Η αρμόδια Επιτροπή απεφάνθη για Λάζαρο...

Δημήτρης Τομαράς
Η αρμόδια Επιτροπή απεφάνθη για Λάζαρο...

bet365

Η πλευρά της ΑΕΚ εξακολουθεί να κάνει λόγο για «μη απόφαση», αλλά η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκρινε και αποφάσισε πως δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο (νόμιμο, επικυρωμένο και σε ισχύ) ανάμεσα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τους «κιτρινόμαυρους».
Η πλευρά της ΑΕΚ από μέρους της συνεχίζει να κάνει λόγο για «μη απόφαση», αλλά η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ απεφάνθη ότι δεν υφίσταται κανένα συμβόλαιο ανάμεσα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή είναι και η ουσία και το βασικό θέμα.
Η ΠΕΕΟΔ έβγαλε κανονικά απόφαση, απορρίπτοντας την προσφυγή των «κιτρινόμαυρων» εναντίον του Ολυμπιακού και του Χριστοδουλόπουλου. Αυτό που έχουν εισπράξει στον Ολυμπιακό είναι ότι από την ΑΕΚ προσπαθούν έτσι να ασκήσουν αφόρητη πίεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εν όψει της οριστικής κατάληξης της υπόθεσης, αλλά και να μπερδέψουν τους φιλάθλους της ομάδας τους. Αυτήν την στιγμή είναι ξεκάθαρο και βάση της απόφασης που υπάρχει πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει ένα και μόνο συμβόλαιο, αυτό με τον Ολυμπιακό και φυσικά ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα