Ο ΠΑΟΚ, οι φανέλες και οι πολιτικοί...

Ο ΠΑΟΚ, οι φανέλες και οι πολιτικοί...

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ, οι φανέλες και οι πολιτικοί...

bet365

Διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ συζήτησαν για τη διανομή των εισιτηρίων στους δύο προσεχείς αγώνες με Τσέλσι και ΑΕΚ, αλλά και την γενικότερη στάση απέναντι στους πολιτικούς.

Αρκετή σκόνη σηκώθηκε πέριξ της Τούμπας το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την κίνηση της διοίκησης να δωρίσει από μια φανέλα της ομάδας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ και τη Δευτέρα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Η φανέλα του πρωθυπουργού έφερε το Νο 19 στην πλάτη, ενώ αυτή του Αμερικανού πρέσβη το Νο 26: Ο συνδυασμός των δύο αριθμών κάνει το 1926, δηλαδή το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ. Πράξη που κατακρίθηκε από ένα κομμάτι του κόσμου της ομάδας, για να φτάσουμε και στη παράδοση μιας φανέλας του «Δικεφάλου» στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Τούμπα, με το νούμερο «12» στην πλάτη.

Το συγκεκριμένο νούμερο, όπως και το «17» λόγω του Παναγιώτη Κατσούρη, έχει αποσυρθεί από το 2000 και είναι αφιερωμένο στον κόσμο της ομάδας, λάθος που έγινε εκ παραδρομής από έναν υπάλληλο της ΠΑΕ και το οποίο παραδέχθηκαν οι παράγοντες του συλλόγου, στην συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων για τη διανομή των εισιτηρίων στους δύο προσεχείς αγώνες με Τσέλσι και ΑΕΚ.

Στη συζήτηση οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά και για την γενικότερη στάση της ΠΑΕ (με συμβολικά δώρα κλπ.) απέναντι σ’ όλους τους πολιτικούς. Αυτό που τονίστηκε εκ μέρους της διοίκησης είναι ότι «η πόρτα της είναι πάντα ανοικτή» και πως «είμαστε εδώ για να ακούσουμε όλες τις διαφορετικές απόψεις και να αναγνωρίσουμε τα όποια λάθη».

Γενικότερα, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει η τάση μέσα από την κουβέντα να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα και τις διαφωνίες, κάτι που προέκυψε πρόσφατα με τη διοίκηση να αλλάζει την αρχική αρνητική απόφαση της για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού πρώτα άκουσε τη θέση και την άποψη των οπαδών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα