Χαμόγελα για Χατσερίντι και Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για Χατσερίντι και Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χαμόγελα για Χατσερίντι και Ουάρντα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψαν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Μετά τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεσή του, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει κατά τη διάρκεια προπόνησης στα μεσάτης περασμένης εβδομάδας, τόσο ο Εβγέν Χατσερίντι, όσο και ο Αμρ Ουάρντα είναι κι αυτοί από σήμερα ξανά διαθέσιμοι.

Ο Αιγύπτιος επέστρεψε και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της επιβάρυνσης του ταξιδιού, ενώ ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες στο ισχίο και τον άφησε εκτός των υποχρεώσεων της Εθνικής Ουκρανίας.

Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και τα τελειώματα των φάσεων, ενώ στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την Τρίτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα