Δεύτερη ευκαιρία σε Κότνικ

Θοδωρής Βασίλης
Δεύτερη ευκαιρία σε Κότνικ

bet365

Στον Πανιώνιο πήραν την απόφαση να δώσουν μια νέα ευκαιρία στον Μάτιτς Κότνικ με τον Σλοβένο πορτιέρο να ξεκινάει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο Πανιώνιος δικαιώθηκε στο απόλυτο στην διαμάχη που είχε με τον Κότνικ με τον διεθνή Σλοβένο τερματοφύλακα να είχε καταθέσει προσφυγή ζητώντας την ελευθέρας του. Και αφού ο Κότνικ ζήτησε συγνώμη πληρώνοντας και πρόστιμο για την πράξη του αυτή (να καταθέσει προσφυγή), οι κυανέρυθροι αποφάσισαν να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

Ετσι ο έμπειρος πορτιέρο θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας ώστε σιγά σιγά να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Ζοσέ Ανιγκό και να αποτελέσει άλλη μια επιπλέον λύση για τους Νεοσμυρνιώτες.

Αλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο κι είναι εν ενεργεία διεθνής με την Σλοβενία ο οποίος στο μέλλον μπορεί να φέρει λεφτά στα ταμεία του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα