Συνάντηση Καρυπίδη-Δασυγένη, η επέκταση του Ρυσίου και η ονοματοδοσία

Συνάντηση Καρυπίδη-Δασυγένη, η επέκταση του Ρυσίου και η ονοματοδοσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Συνάντηση Καρυπίδη-Δασυγένη, η επέκταση του Ρυσίου και η ονοματοδοσία

bet365

Δήμος Δασυγένης και Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκαν το περασμένο Σάββατο (8/9) στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η επέκταση και η ονοματοδοσία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο.

Σκόραρε ο Ινσίνιε το πρώτο γκολ του αγώνα Πορτογαλία – Ιταλία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της συνάντησης ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δήμο Δασυγένη, καθώς ήθελε να του αναλύσει κατ’ ιδίαν το σχέδιό του για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καρυπίδης του εξήγησε όλο το πλάνο της επένδυσης το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει την επέκταση της αθλητικής εγκατάστασης κατά τουλάχιστον 30 στρέμματα. Ανέλυσε επίσης την χρηματοοικονομική μελέτη του εγχειρήματος αλλά και το πώς θα διαμορφωθεί το αθλητικό κέντρο του Άρεως. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης για τη μετονομασία του χώρου σε «ΔΑΣΥΓΕΝΕΙΟ CENTER ARIS FC» καθώς ο τωρινός χώρος στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είχε αγοραστεί από τον ίδιο τον Δήμο Δασυγένη αλλά και παραχωρηθεί στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα