Απόλλων Σμύρνης: Η περίπτωση του Κίκο Ραμίρεθ δεν έχει σβήσει

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Η περίπτωση του Κίκο Ραμίρεθ δεν έχει σβήσει

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση προπονητή. Ποια τα δεδομένα κι η περίπτωση του Κίκο Ραμίρεθ που... παίζει ακόμη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή από τη στιγμή που έφυγε ο Βαλεριέν Ισμαέλ από την ομάδα.

Ο Λευτέρης Βελέντζας ήταν αυτός που ανέλαβε τον ρόλο να ηρεμήσει την κατάσταση, να δώσει ψυχολογία και να οδηγήσει την ομάδα στη Λιβαδειά μέχρι να βρεθεί ο επόμενος που θα αναλάβει την τύχη της ομάδας. Η ήττα έκανε ακόμα πιο άμεση την ανάγκη να βρεθεί ο νέος «καπετάνιος».

Ο Γιάννης Κόντης είναι αυτός που έχει αναλάβει να βρει από την ισπανική (κυρίως) αγορά το νέο τεχνικό.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είναι αυτός που μπήκε στο αεροπλάνο και ήρθε από Βαρκελώνη το μεσημέρι στις 6/9. Το ίδιο απόγευμα πήγε στην προπόνηση και παρουσιάστηκε στους παίκτες. Όλα έδειχναν ότι άμεσα θα έρθουν κι οι ανακοινώσεις. Ωστόσο, ένα χαρτί τον δέσμευε με μια άλλη άλλη ομάδα (Βίσλα Κρακοβίας) και ζήτησε μερικές μέρες διορία για να το λύσει και να επιστρέψει ελεύθερος πια ώστε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότειναν από τον Απόλλωνα. Αυτό... τρέλανε τη διοίκηση της ομάδας - όπως είναι λογικό - μιας και ουδείς μπορεί να ξέρει το πόσο μπορεί να τραβήξει μια τέτοια υπόθεση και στην ομάδα... καίγονται αυτή τη στιγμή.

Ετσι, η υπόθεση έμοιαζε να είναι τελειωμένη και στο κάδρο μπήκε άμεσα ο Γιάννης Ματζουράκης - προπονητής που ξέρει την κατηγορία και έχει εμπειρία. Όμως, η προτίμηση σε Ισπανό τεχνικό φαίνεται να... κερδίζει και λογικά εντός της ημέρας (10/9) θα ξέρουμε το όνομα. Το ποιος θα είναι ο νέος κόουτς δεν έχει γίνει γνωστό, αν και το να έρθει ξανά ο Κίκο Ραμίρεθ στην χώρα μας είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Και αυτή τη φορά το deal θα ολοκληρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα