Ναζλίδης: «Να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου»

Ναζλίδης: «Να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ναζλίδης: «Να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου»

bet365

Ο Θωμάς Ναζλίδης βρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων του περιπτέρου της ΠΑΕ Άρης στη ΔΕΘ και αναφέρθηκε στον ρόλο του Άρη αλλά και στην ψυχολογία των φίλων της ομάδας.

«Πέρα από μεγάλη ομάδα, ο Άρης είναι και ένα κοινωνικό φαινόμενο όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για την Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στη Δ.Ε.Θ», είπε και ρωτήθηκε για τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. «Νιώθουμε τον ενθουσιασμό του κόσμου σε κάθε επαφή μαζί του και θέλουμε να τον διατηρήσουμε. Για μας είναι χαρά όταν βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα είτε σε μικρά παιδιά είτε στους οπαδούς μας. Μας δίνουν αισιοδοξία και δύναμη για τη συνέχεια, γιατί θέλουμε να χαίρετε ο κόσμος και να τον κάνυομε περήφανο».

Γαλλία – Ολλανδία με Επιστροφή στοιχήμστος, αν ο Πογκμπά σημειώσει το πρώτο γκολ τυ αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναφερόμενος στην ομάδα, είπε ότι… «όπως κάθε καινούργια ομάδα έτσι κι εμείς, χρειαζόμαστε χρόνο για να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Θεωρώ ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα