Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που συμβαίνει»

Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που συμβαίνει»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καρυπίδης: «Μαγικό αυτό που συμβαίνει»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εγκαινίασε το περίπτερο της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει ο σύλλογος σε αγωνιστικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ρωτήθηκε για τον ενθουσιασμό των φίλων του Άρη, όπως εκφράζεται από τους ίδιους είτε μέσα από τα social media αλλά κυρίως από την εντυπωσιακή παρουσία του στους αγώνες της ομάδας. «Πράγματι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, είμαι τρία χρόνια στην ομάδα κι αυτό το πράγμα δεν το είχα δει. Αυτό που συμβαίνει είναι μαγικό κυρίως αυτό που έγινε στο Καυτανζόγλειο. Πιστεύω πως θα συνεχίσει με την ίδια ένταση την υποστήριξή του», είπε και συμπλήρωσε: «Η ομάδα έκανε πολύ καλό ξεκίνημα αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι. Η μπάλα πρέπει να παραμείνει χαμηλά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε ή να ενθουσιαζόμαστε. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι σίγουρος ότι ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά πράγματα».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Ολλανδία, αν o Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε ότι αφορά την παρουσία του Άρη στην 83η ΔΕΘ, σημείωσε ότι… «ο Άρης είναι παντού και πρέπει να είναι παντού. Οφείλει να συμμετέχει σε όλα τα γεγονότα, είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ανεκτίμητη κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική προσφορά».

Σχετικά με τα έργα που γίνονται σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων, σημείωσε: «Γίνονται επενδύσεις. Κάθε μεγάλος σύλλογος οφείλει να έχει τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις. Έχουμε ξεκινήσει να οργανωθούμε σ’ αυτό το επίπεδο γιατί πρέπει η ομάδα να έχει μια υποδομές. Θα γίνουν πολλά έργα, αλλά βήμα-βήμα. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα και στις εγκαταστάσεις μας αλλά και στο Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα