Μακέντα: «Σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό»

Μακέντα: «Σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό»

Gazzetta team
Μακέντα: «Σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό»

bet365

Σημαντικό για τον Μακέντα είναι να πάρει ματς στα πόδια του για να βρει ρυθμό και να βρεθεί στο όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο γίνεται.

Ο Ιταλός επιθετικός είπε στη «Nova» μετά το ματς με τον Ατρόμητο:

«Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Είμαι μόλις τρεις μέρες στην Ελλάδα οπότε ήταν σημαντικό να πάρω λεπτά στα πόδια μου ώστε να να σιγουρέψω πως θα έρθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό να αποκτήσω ρυθμό και διάρκεια στο παιχνίδι μου.

Το πιο σημαντικό όμως να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα καλό ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος, αλλά από τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι για μια σπουδαία εβδομάδα ώστε να πάμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα