Ο Τόνσο γλίτωσε τον Αστέρα από φιλική ήττα

Gazzetta team
Ο Τόνσο γλίτωσε τον Αστέρα από φιλική ήττα

bet365

Ο Μάρτιν Τόνσο φόρεσε ξανά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης στο come back του στους Αρκάδες και τον... γλίτωσε από ήττα στο φιλικό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, που έληξε 1-1.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος προ λίγων ημερών υπέγραψε ξανά στους Αρκάδες αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο και πέτυχε στο 87΄ το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Παναχαϊκή παρουσίασε πολύ καλή εικόνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο μεταξύ τους φιλικό στην Πάτρα, προηγήθηκε με τον Κυνηγόπουλο στο 38΄ και έδειξε ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Πολίμος, Σταματόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Κολ, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ και Μωραΐτης. Αγωνίστηκαν και οι Μαυριάς, Κοτσώνης, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Κολοβούνης, Ελευθεριάδης, Παταπής, Αργυρόπουλος, Αυλωνίτης και Αντωνακόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Βλάχος (64' Κώτσιρας), Τασουλής (64' Μαρτίνες), Ματρικάρντι (70' Τσιλιανίδης), Βαλιέντε, Μπελόκ, Τζίμας (46' Χριστόπουλος), Σάλας (58' Μπαστιάνος), Φερνάντεθ (70' Τόνσο), Ρόλε και Δουβίκας (70' Μανιάς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα