Ισοπαλία ο Απόλλων, πήρε ξανά χρόνο ο Σικαμπάλα

Gazzetta team
Ισοπαλία ο Απόλλων, πήρε ξανά χρόνο ο Σικαμπάλα

bet365

Ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο ήρθε ο Απόλλων Σμύρνης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο Σικαμπάλα όπως στο πρωτάθλημα με Λεβαδειακό, έπαιξε ως αλλαγή και στο φιλικό αυτό.

Οι γηπεδούχοι (σ.σ. νεοφώτιστοι στη Football League) προηγήθηκαν στο 14' με τον Πέντα και ενώ η «Ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 30' με τον Τόμας. Ο Σικαμπάλα - όπως είχε γίνει και στο πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό - πήρε πάλι χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Oι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Ενγκουεμ, Καμπαγιέρο (46΄ Δώρης), Πίτου Γκαρσία (61΄ Κότο), Ηλιόπουλος (68΄ Φράγκος), Πέντα και Μάντζης (71΄ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς (46’ Αστράς), Κοντοές, Ναδάλες (65’ Ρώσση), Τζανετόπουλος (46’ Κύργιας), Λούκιτς (46’ Βαφέας), Πέδρο (60’ Γκονζάλες), Ντούρσο (65’ Γκίνο), Τόμας (70’ Κοντογιαννόπουλος), Μάντζιος (46’ Σικαμπάλα), Οριουέλα και Βάρκας (70’ Κουγιός).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα