Αναμονή και αισιοδοξία στο Λιμάνι για Λάζαρο

Αναμονή και αισιοδοξία στο Λιμάνι για Λάζαρο

Δημήτρης Τομαράς
Αναμονή και αισιοδοξία στο Λιμάνι για Λάζαρο

bet365

Στον Ολυμπιακό παραμένουν αισιόδοξοι για δικαίωσή μέσω του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ όσον αφορά στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
Σε αναμονή της επίσημης πια απόφασης για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είναι στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον όσον αφορά στην πρώτη φάση, όπου υπάρχει αισιοδοξία ότι θα έρθει θετική απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ (σ.σ. καθώς ότι και να συμβεί θα υπάρξει και συνέχεια που μπορεί να φτάσει και έως το Διαιτητικό).
Επισήμως δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση. Απλώς μία αίσθηση - εκτίμηση ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα ίσως να έχουμε οριστικά απόφαση που θα ανακοινωθεί και θα κοινοποιηθεί φυσικά σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μία απόφαση που έχει αργήσει αρκετά πάντως καθώς αναμενόταν στις 25 Αυγούστου ή λίγο μετά την έναρξη της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα