Βασιλειάδης: «Τα γραφειοκρατικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και για τον ΠΑΟΚ»

Βασιλειάδης: «Τα γραφειοκρατικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Τα γραφειοκρατικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ και υπογράμμισε ότι τα γραφειοκρατικά προβλήματα θα ξεπεραστούν για να προχωρήσει το έργο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε στην ΕΡΤ3 ότι για τη νέα Τούμπα θα γίνουν χωροταξικές παρεμβάσεις που δεν θα αλλοιώσουν τη χωροταξία της περιοχής, ενώ πρόσθεσε ότι όπως και στην περίπτωση της ΑΕΚ, έτσι και για τον ΠΑΟΚ, θα υπάρξει βοήθεια προκειμένου κάθε γραφειοκρατικό πρόβλημα να ξεπεραστεί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το θέμα του γηπέδου της Τούμπας. Θα γίνουν ήπιες χωροτακτικές παρεμβάσεις οι οποίες δεν θα προκαλέσουν αλλοιώσεις στη χωροταξία της περιοχής», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όπως ξεπέρασε η ΑΕΚ τα γραφειοκρατικά προβλήματα για την κατασκευή του γηπέδου, θα βοηθήσουμε να τα ξεπεράσει και ο ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα