Ο Αστέρας «ανεβαίνει» στο φινάλε των αγώνων του

Γιώργος Ντυμένος
Ο Αστέρας «ανεβαίνει» στο φινάλε των αγώνων του

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του φαίνεται πως έχουν κάνει καλή δουλειά στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Αρκάδων.

Ο Αστέρας παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά όταν χάνεις από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την άσπρη βούλα με 1-0. τότε μόνο ως αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα συνεχίζεται καθώς την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν στο Φάληρο.

Ωστόσο υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη και αυτό έγκεινται στη φυσική τους κατάσταση, καθώς δεν είναι τυχαίο πως και στα δύο παιχνίδια τους κόντρα στους «Δικεφάλους», πάτησαν… γκάζι από το 70’ και μετά.

Στην Τούμπα οι 7 από τις 9 συνολικά τελικές τους έγιναν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ με την Ενωση λίγο πριν το τέλος (88’) ο Μανιάς απώλεσε την μεγαλύτερή τους ευκαιρία, όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μπάρκα. Μάλιστα και σε εκείνη την αναμέτρηση, όσο πλησιάζαμε προς το τέλος, η ομάδα ανέβαζε την απόδοσή της. Το παραπάνω στοιχείο αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή και οι δύο αντίπαλοί του είχαν καλοκαιρινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις – πιο επιβαρυμένες – και για μεγάλο διάστημα της προετοιμασίας τους καλούνταν να διαχειριστούν επίσης επίσημα ματς.

Ετσι ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του φαίνεται πως έχουν κάνει καλή δουλειά, κάτι που αποτυπώνεται και μέσα στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα