Αήττητος Σπάτων - Πανιώνιος 4-2 (φιλικό)

Gazzetta team
Αήττητος Σπάτων - Πανιώνιος 4-2 (φιλικό)

bet365

Ο Αήττητος Σπάτων επικράτησε με 4-2 του Πανιώνιου σε φιλικό παιχνίδι, στο πέμπτο και σημαντικότερο «τεστ» για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Το πρώτο 10λεπτο ανήκε στους «κυανέρυθρους», που με δυο γκολ του Τσιλούλη από ατομικά λάθη έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Η αντίδραση του Αήττητου ήρθε αρχικά με αυτογκόλ του Ντομίνγκες, έπειτα από κόρνερ του Γροντή, ενώ στη συνέχεια ο Μάγκας με κεφαλιά ισοφάρισε.

Ο Ματσούκας ευστόχησε σε πέναλτι για το 3-2 και ο Σπυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, έπειτα από ωραία αντεπίθεση και πάσα του Μαρουκάκη.

Οι συνθέσεις:

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Κολλαράς, Μάγκας, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Καζνέτσι, Ηρακλής, Νηκλιτσιώτης, Γροντής, Ματσούκας, Βασιλείου

Επαιξαν επίσης: Μανωλάς, Βούκοβιτς, Σταματάκης, Σπυρόπουλος, Χατζηιωάννου, Μαρουκάκης

Πανιώνιος: Μαλερμπέ, Κούρντι, Τσιλούλης, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ρίβας, Ντομίνγκες, Αλμπεργκ, Μασούρας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου

Επαιξαν επίσης οι: Σαραμαντάς, , Κεϊτά, Ντε Ταντέο, Σεράφ, Σιντί, Αλί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα