Η υπέρβαση του Χριστοβασίλη και το κίνητρο του Κλάους!

Θοδωρής Βασίλης
Η υπέρβαση του Χριστοβασίλη και το κίνητρο του Κλάους!

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για την απόλυτη υπέρβαση του Γιώργου Χριστοβασίλη που κέρδισε τις εντυπώσεις και το κίνητρο του Αθανασιάδη που μπορεί να εκτοξεύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Ο Κλάους Αθανασιάδης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν αυτή την πρόταση την ξεστόμιζες πριν δύο χρόνια το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει ήταν να ξεσπάσουν σε δυνατά γέλια. Το γεγονός ότι έφτασε δύο χρόνια μετά η είδηση αυτή να είναι 100% ακριβής είναι μια άλλη ιστορία που δεν είναι της παρούσης. Αυτό που είναι της παρούσης είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το μπαμ του καλοκαιριού όσον αφορά στις ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας που στόχος τους δεν είναι το πρωτάθλημα. Ένα μπαμ που είναι αρκετό για να αλλάξει την ψυχολογία όχι μόνο του οργανισμού που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και μιας ολόκληρης πόλης.
Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως μετά την αποχώρηση του Πέδρο Κόντε λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών σε συνδυασμό με τις δύο ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό συντέλεσαν ώστε από νωρίς να αρχίσει να μαζεύεται μια μικρή γκρίνια και την ομάδα να μπαίνει σε μια διαδικασία εσωστρέφειας, αφού θα έπρεπε οι άνθρωποί της να αναθεωρήσουν τους στόχους τους και να σκέφτονται αποκλειστικά την παραμονή.
Kαι κάπου εδώ έρχεται μια κίνηση για να αντιστρέψει το όλο κλίμα και να επαναφέρει το χαμόγελο στον κόσμο του «Άγιαξ». Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήξερε καλά ότι Κόντε ξανά-ειδικά αυτή την εποχή-δύσκολα μπορείς να βρεις, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια οικονομική υπέρβαση τόσο για τα δεδομένα της ομάδας, όσο και γενικότερα για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Με συντονισμένες κινήσεις ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Αθανασιάδη, καλύτερο και από του Κόντε κάνοντας τον άλλοτε αρχηγό του ΠΑΟΚ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. Όπλο στο να καταφέρει να φέρει τον Κλάους στα Γιάννενα ήταν και η τεράστια επιθυμία και το κίνητρο του ίδιου του ποδοσφαιριστή να βάλει ξανά στο σωστό δρόμο την καριέρα του και να δώσει απαντήσεις ότι δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά. Για τον λόγο αυτό και τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν ήταν το πρωτεύον σε αυτό το deal, αφού αυτό που ήθελε ο παίκτης ήταν μια ομάδα να του δώσει την ευκαιρία της αναγέννησης, να τον πιστέψει και με την κλάση του και τα γκολ του να συμβάλει ώστε ο ΠΑΣ να πρωταγωνιστήσει ξανά.
Το σίγουρο είναι ότι με την κίνηση αυτή ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατάφερε να δώσει την καλύτερη απάντηση στους επικριτές του αλλά και να διώξει τα όποια σύννεφα ανησυχίας που είχαν μαζευτεί πάνω από τα κεφάλια των φίλων της ομάδας δείχνοντας ότι οι φιλοδοξίες του παραμένουν και είναι πολλές κάνοντας με διαφορά την σπουδαιότερη μεταγραφή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΣ Γιάννινα (αν σκεφτεί κανείς ότι παίκτες όπως ο Μπακαγιόκο και Ζαϊρί ήρθαν σε εποχές παχιών αγελάδων για την ομάδα). Όσον αφορά στον Κλάους έψαχνε την ευκαιρία και όπως δηλώνει ο ίδιος είναι αποφασισμένος να την πιάσει αυτή την φορά από τα μαλλιά και να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να γίνει ξανά παίκτης πρώτης γραμμής όπως ήταν στον ΠΑΟΚ. Εδώ δεν μιλάμε για έναν τυχαίο ποδοσφαιριστή, αλλά για ένα παίκτη που διετέλεσε αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά, που σημείωσε 71 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έφτασε να παίζει και στην Εθνική ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι αν ο Αθανασιάδης δείξει έστω και λίγο από την αξία του μπορεί να εκτοξεύσει τον ΠΑΣ να τον ανεβάσει επίπεδο και να κάνει τον Κόντε μια γλυκιά ανάμνηση αλλά και ο ίδιος να γίνει ξανά ο killer Κλάους. Στο χέρι του είναι άλλωστε και αυτό αποτελεί το κίνητρό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα