Χατ τρικ του Ναζλίδη στην 3άρα του Άρη

Χατ τρικ του Ναζλίδη στην 3άρα του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χατ τρικ του Ναζλίδη στην 3άρα του Άρη

bet365

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην «πρώτη» των Μαρτίνες, Βίτορ και Σιώπη, όμως το χατ τρικ του Θωμά Ναζλίδη... έκλεψε την παράσταση στην φιλική νίκη του Άρη με 3-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα!

Το βασικό ζητούμενο για τον Πάκο Ερέρα ήταν η ουσιαστική ένταξη των Μανώλη Σιώπη, Νικολάς Μαρτίνες και Πέδρο Βίτορ οι οποίοι ενσωματώθηκαν τελευταίοι. Για τουλάχιστον 30 αγωνιστικά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ο Σιώπης μάλλον ήταν το κεντρικό πρόσωπο του Άρη παίζοντας μαζί με τον Ιντζόγλου στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο ίδιο διάστημα, ο Βίτορ εμφάνισε καλά στοιχεία σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Νικολάς Μαρτίνες είχε ρόλο στο μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Για την ακρίβεια, στο 23ο λεπτό συνεργάστηκε άψογα με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και από πάσα του τελευταίου ο Θωμάς Ναζλίδης με δυνατό σουτ εντός της περιοχής έκανε το 0-1.

Γενικώς ο Άρης είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν δευτερεύοντα ρόλο στους δύο επίσημους αγώνες. Επέλεξε διάταξη 4-2-3-1 με τετράδα στην άμυνα τους Σόουζα, Μπαγκλάνη, Κωνσταντινίδη, Βίτορ, ενώ τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Σιώπης-Ιντζόγλου. Κολάσο (αριστερά) και Μαρτίνες (δεξιά) ήταν στα άκρα, ενώ ο Θωμάς Ναζλίδης αγωνίστηκε πίσω από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο ο οποίος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Άρης βελτίωσε την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πιο δραστήριος και απαιτητικός στο παιχνίδι του. Αυτό έφερε και το δεύτερο γκολ το οποίο έφερε τη σφραγίδα του Θωμά Ναζλίδη. Μετά από κλέψιμο του Κωνσταντινίδη στο 54ο λεπτό, ο έμπειρος επιθετικός του Άρη είδε τον Παναγόπουλο εκτός θέσης και με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα οι «κίτρινοι» έβγαλαν μια ακόμη όμορφη συνεργασία η οποία ξεκίνησε από τον Βίτορ και κατέληξε στα πόδια του Ναζλίδη ο οποίος με κοντινό σουτ έκανε χατ τρικ (0-3).

Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, έγινε πιο δημιουργικός στο παιχνίδι του κι έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 71ο λεπτό όταν στο σουτ του Καμπεράι από το ύψος του πέναλτι η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη και κατέληξε άουτ. Ο Άρης είχε τουλάχιστον ακόμη τρεις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ αλλά στο 76ο λεπτό το σουτ του Βίτορ κατέληξε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης σούταρε από το ύψος του πέναλτι αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Αγροτικού σε εντυπωσιακή απόκρουση.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καμαμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης.

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος(46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο(77’ Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες(78’ Καλλίδης), Διαμαντόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα