Με κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» ο ΠΑΟΚ

Με κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» ο ΠΑΟΚ

Με κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» ο ΠΑΟΚ

Μπορεί αρχικά στον ΠΑΟΚ να υπήρχε σκέψη να μην ζητηθούν ξανά εισιτήρια για τους επόμενους εκτός έδρας αγώνες, αλλά τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά θα ζητήσει εισιτήρια με τον ΟΦΗ.

Ιταλία - Πολωνία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ινσίνιε σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν τελικά να ζητήσουν από τον ΟΦΗ εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου τους ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής στο Γεντί Κουλέ εναντίον της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου. 

Στους ανθρώπους της ομάδας υπήρχε σκέψη να μην ζητήσουν ξανά εισιτήρια για εκτός έδρας ματς της ομάδας μετά το περιστατικό της Νέας Σμύρνης, αλλά τελικά στο Δ.Σ. της Παρασκευής (7/9) πάρθηκε η απόφαση ο Δικέφαλος να ζητήσει εισιτήρια από τον ΟΦΗ, παρότι στην πρώτη σύσκεψη των δύο ομάδων, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο.  

Στην ομάδα θα προσπαθήσουν να πάρουν μέτρα σε συνεργασία με τον κόσμο της ομάδας και να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν περιστατικά όπως αυτό στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ είναι ότι στο επόμενο πιθανό κρούσμα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, τότε δεν θα ζητηθούν ξανά εισιτήρια για κανένα εκτός έδρας ματς. 

Best of internet