Με Τόνσο στο φιλικό με την Παναχαϊκή ο Αστέρας

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Με Τόνσο στο φιλικό με την Παναχαϊκή ο Αστέρας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την αποστολή του για το φιλικό με την Παναχαϊκή (8/9, 18:30) στην Πάτρα, στην οποία είναι κι ο Τόνσο.

Τουρκία - Ρωσία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάρτιν Τόνσο, που αποτελεί και φέτος την τελευταία μεταγραφή του Αστέρα, είναι στην αποστολή για το φιλικό με την Παναχαϊκή. Εκεί αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δει ο Σάββας Παντελίδης σε πιο βαθμό είναι η ετοιμότητά του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

Εκτός είναι οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο μιας και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Μπελόκ και Βαλιέντε, όπως κι οι Τριανταφυλλόπουλος-Πασαλίδης, με τους Ματρικάρντι και Χριστόπουλο να έχουν την ευκαιρία να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους.

Αναλυτικά η αποστολή:

1. Παπαδόπουλος, 99. Τσιφτσής, 45. Χριστόπουλος, 2. Matricardi, 3. Τασουλής, 27. Κώτσιρας, 37. Βλάχος, 33. Martinez, 6. Valiente, 14. Bellocq, 22. Rolle, 10. Tonso, 21. Τζίμας, 16. Salas, 19. Τσιλιανίδης, 90. Μπαστιάνος, 7. Fernandez, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας.

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (08/09).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα