Γκερέρο, ο... killer του Ολυμπιακού! (vids & pics)

Δημήτρης Τομαράς
Γκερέρο, ο... killer του Ολυμπιακού! (vids & pics)

bet365

Τρομερό το ξεκίνημα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο φέτος στον Ολυμπιακό με τον Ισπανό φορ να έχει ήδη βρει δίχτυα τέσσερις φορές σε έξι αγώνες σε Ευρώπη και Ελλάδα αλλά και να έχει κάνει ρεκόρ!
Ο έμπειρος φορ από το Τολέδο δεν ήταν μία μεταγραφή που έσκασε σαν μεγάλο... μπαμ για τον Ολυμπιακό. Το όνομα του Γκερέρο όμως από μόνο του παραπέμπει σε μαχητή και πολεμιστή. Και αυτό δείχνει εξαρχής πως είναι. Το Gazzetta Weekend είχε γράψει για τον χαρισματικό Ισπανό φορ που ήρθε δίχως τυμπανοκρουσίες αλλά θυμίζει κάτι από τις μεταγραφές των Ρομπέρτο και Φουστέρ! Ο Γκερέρο δεν είναι απλά ένας παίκτης που σκοράρει, έχοντας τέσσερα γκολ στις έξι πρώτες φετινές του αναμετρήσεις. Είναι φορ που πιέζει πολύ και ψηλά, τρέχει με ένταση, κλέβει μπάλες, δημιουργεί φάσεις αλλά και τραβάει πάνω του παίκτες. Ένας επιθετικός πολλαπλών χρήσεων στο γήπεδο. Επιπλέον πολύ σημαντικό είναι πως φαίνεται ότι με την τριάδα Λάζαρου - Ποντένσε - Φορτούνη έχει δουλέψει πολύ και καλά και έτσι βγαίνουν και ωραίες συνεργασίες στο γήπεδο.
- Το πινακάκι είναι από το Soccerbase.
Ο Γκερέρο έγινε επίσης ο πρώτος ξένος παίκτης του Ολυμπιακού που σκοράρει τρία γκολ στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά του ματς με την ερυθρόλευκη! Σκόραρε τρεις φορές στα ματς με την Λουκέρνη στο Europa και έχει και ένα γκολ με ΠΑΣ (σ.σ. δείτε εδώ τα τέρματα των Πειραιωτών στο 5-0 του φαληρικού γηπέδου). Δείτε πιο κάτω τα stats του στην Super League αλλά και στην Gallery γκολ του με τον Ολυμπιακό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα