Υπογράφει διακανονισμό ο Ρινάλντι με 100.000 ως την Παρασκευή

Υπογράφει διακανονισμό ο Ρινάλντι με 100.000 ως την Παρασκευή

Gazzetta team
Υπογράφει διακανονισμό ο Ρινάλντι με 100.000 ως την Παρασκευή

bet365

Να του δοθούν 100.000 ευρώ ως την Παρασκευή περιμένει ο Λαουτάρο Ρινάλντι προκειμένου να υπογράψει τον διακανονισμό των χρημάτων που του οφείλει ο Παναθηναϊκός και φτάνουν τις 820.000 ευρώ.

Στεχόβιτσε – Σλόβαν Λίμπερετς με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού όσον αφορά τις οφειλές σε παίκτες, είναι αυτό του Λαουτάρο Ρινάλντι. Οι... πράσινοι οφείλουν στον Αργεντίνο 820.000 ευρώ, ωστόσο κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του με το «τριφύλλι» να δίνει στον πρώην επιθετικό του 30.000. Για να οριστικοποιηθεί όμως η συμφωνία θα πρέπει σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» να λάβει 100.000 μπροστά προκειμένου να υπογράψει τον διακανονισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα