Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο (8/9) «έκλεισε» η Λαμία

Gazzetta team
Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο (8/9) «έκλεισε» η Λαμία

bet365

Φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας θα δώσει η Λαμία το Σάββατο (8/9, 18:00) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ώστε να «γεμίσει» το καλεντάρι με αφορμή τη διακοπή της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας στο UEFA Nations League.

Χάβαντ και Γουότερλουβιλ - Ολντερσοτ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν καταλογιστούν τουλάχιστον πέντε κίτρινες κάρτες στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA άφησε άδειο το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Έτσι, η Λαμία έψαξε και τελικά «έκλεισε» τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας το Σάββατο (8/9, 18:00), προκειμένου να μην μείνουν οι παίκτες χωρίς παιχνίδι για τόσες ημέρες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λάρισα, καθώς στο ΔΑΚ Λαμίας γίνονται έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα