Ο Πανούτσι κάλεσε τον Μιχάι!

Γιώργος Ντυμένος
Ο Πανούτσι κάλεσε τον Μιχάι!

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός συμπεριέλαβε τον στόπερ του Παναιτωλικού στις κλήσεις της Εθνικής Αλβανίας για τα ματς με Ισραήλ και Σκωτία

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Πόρτσμουθ – Τζίλιγχαμ, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ενέα Μιχάι έχει πλέον μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα του Παναιτωλικού και κατά καιρούς δεν έκρυβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδος. Ομως μπροστά του είχε παίκτες… κολώνες όπως οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς ή Κυριάκος Παπαδόπουλος και η αποστολή του φάνταζε δύσκολη.

Την ίδια στιγμή όμως οι εμφανίσεις του ήταν καλές και ο Κριστιάνο Πανούτσι θέλει να του δώσει την ευκαιρία. Ο Ιταλός παλαίμαχος άσος που υπήρξε συμπαίκτης με τον Τραϊανό Δέλλα στη Ρόμα, βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Εθνικής Αλβανίας και συμπεριέλαβε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό στις κλήσεις του για τα παιχνίδια με Ισραήλ (7/9) και Σκωτία (10/9). Οχι σε Ελπίδες ή κάτι παρεμφερές, αλλά στην ανδρών και αυτόματα ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόκληση. Θα ενσωματωθεί άμεσα στην Εθνική ομάδα Αλβανίας και θα αγωνίζεται πια και σε υψηλό επίπεδο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα