Γιαννιώτης: «Είναι μεγάλη προσωπικότητα ο Τουρέ»!

Δημήτρης Τομαράς
Γιαννιώτης: «Είναι μεγάλη προσωπικότητα ο Τουρέ»!

bet365

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού στο 5-0 αλλά και την σπουδαία επιστροφή του Γιάγια Τουρέ.
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης σχολίασε αρχικά: «Είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να έχουμε και μετά αυτή την εικόνα. Ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι και νιώθω έτοιμος για αυτή τη θέση. Νιώθω καλά, δουλεύουμε καλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο».
Για τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ είπε: «Είναι μεγάλη προσωπικότητα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά και θα έχουμε βάθος στο ρόστερ, είναι ποιοτικός παίκτης και θα μας βοηθήσει». Για το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας και στα αποδυτήρια υπάρχει υγεία και οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι καλό γιατί μας έχει δέσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα