Κάμπος: «Ο Άρης μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Κάμπος: «Ο Άρης μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Gazzetta team
Κάμπος: «Ο Άρης μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

bet365

Ένας παλιός γνώριμος του Άρη βρέθηκε χθες(2/9) στο Καυτανζόγλειο. Ο λόγος για τον Πάουλο Κάμπος ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες των «κίτρινων».

Ο Βραζιλιάνος προπονητής πέρασε στο παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη (πλέον είναι στον Πλατανιά) και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 αναφέρθηκε στην αγωνιστική ικανότητα του Άρη. «Καταρχήν, είμαι χαρούμενος που είδα ξανά τους φίλους μου από τον Άρη. Ο Άρης είναι στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει, να παίξει στην Ευρώπη ακόμη και στο Champions League. Με τη στήριξη των φιλάθλων του ο Άρης μπορεί να καταφέρει πολλά», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η ομάδα έπαιξε τελείως διαφορετικά στα δύο ημίχρονα. Στο δεύτερο ημίχρονο προτίμησε να παίξει πολύ από τα άκρα και γι’ αυτό μπήκαν τα γκολ».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο Καυτανζόγλειο, σημείωσε: «Ήταν φανταστική. Ο κόσμος στήριξε πολύ την ομάδα. Ήταν όλοι ενωμένοι, τραγουδούσαν και σίγουρα βοήθησαν πολύ για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα