Θα τα ξαναπούν Σιμόες και ΑΕΚ

Θα τα ξαναπούν Σιμόες και ΑΕΚ

Θα τα ξαναπούν Σιμόες και ΑΕΚ

Ο Κιμ Ριμπέιρο, ατζέντης του Αντρέ Σιμόες, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στην Αθήνα και συζήτησαν το θέμα της ανανέωσης του Πορτογάλου μέσου. Θα τα ξαναπούν οι δύο πλευρές για να φτάσουν σε οριστική συμφωνία.

Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν ο Ελ-Χέλουε σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ είναι και οι ανανεώσεις των συμβολαίων βασικών μονάδων του ρόστερ, τα οποία λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο Μιχάλης Μπακάκης έβαλε την υπογραφή του μέχρι το 2023 και ο επόμενος στη... σειρά είναι ο Αντρέ Σιμόες.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου μέσου, Κιμ Ριμπέιρο ήρθε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης για το νέο συμβόλαιο του Σιμόες, ο οποίος αρκετές φορές από την περσινή σεζόν έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Η συζήτηση που έγινε μεταξύ ΑΕΚ και Ριμπέιρο δεν οδήγησε σε οριστική συμφωνία, ωστόσο υπάρχει η διάθεση οι  δύο πλευρές να τα βρουν μέσα στο προσεχές διάστημα. Για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, άλλωστε, ο Σιμόες αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα στο ρόστερ, και η παραμονή του στην ομάδα εξυπακούεται ότι είναι απαραίτητη.

Οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν και οι επαφές θα είναι σε εξέλιξη. Άλλωστε Ριμπέιρο και ΑΕΚ γνωρίζονται πολύ καλά και ένα επικείμενο deal μπορεί να κλειστεί ανά πάσα στιγμή.

Best of internet