Ελ Καντουρί: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στάθηκε στη σημασία του «διπλού» στη Νέα Σμύρνη και τόνισε ότι η διακοπή θα κάνει καλό και θα βοηθήσει τον κουρασμένο ΠΑΟΚ.

Ο Μαροκινός ήταν αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα στο ματς της Νέας Σμύρνης, με μια καταπληκτική ενέργεια και τελείωμα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο μιλώντας στην κάμερα της NOVA να μη στέκεται σ’ αυτό το γεγονός.

Πιο αναλυτικά ο ΕΛ Καντουρί είπε:

Για το γκολ που πέτυχε:
«Το γκολ είναι πιο σημαντικό για την ομάδα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, προερχόμασταν από δύο παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες και ήμασταν κουρασμένοι. Νομίζω πως παίξαμε καλά, το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε, καθώς μετά το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης χρειαζόμασταν ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή:
«Νομίζω πως θα πάμε καλύτερα, παίξαμε πολλά παιχνίδια αυτόν τον μήνα και χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση, πνευματική ξεκούραση, αφού είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα