Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Καμαρά (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Καμαρά (pic)

bet365

Ο 25χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια» και έδειξε ανυπόμονος να παίξει με την «κυανοκίτρινη» φανέλα
Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα έγινε ο Αλχασάν Καμαρά «Κρέσπο». Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος ήρθε σήμερα στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων», υπέγραψε διετές συμβόλαιο μαζί τους και έδειξε έτοιμος να να βοηθήσει την ομάδα ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα ο Αλχασάν Καμαρά, που ήρθε στο Αγρίνιο και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε επιθετικός, αγωνίζονταν στο Σουηδικό πρωτάθλημα με την Χάκεν, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος πρόσφατα. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι ήρθα σε ένα πολύ καλό, οργανωμένο και φιλόδοξο κλαμπ. Ανυπομονώ να γίνω γρήγορα μέλος της ομάδας για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να γίνομαι και εγώ καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα