Παντελίδης: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω» (vid)

Gazzetta team
Παντελίδης: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω» (vid)

bet365

O Σάββας Παντελίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι με πέναλτι όπως αυτό που πήρε η ΑΕΚ εις βάρος της ομάδας του δεν θα πανηγυρίσει.

Συγκεκριμένα είπε ο τεχνικός του Αστέρα:

«Θα μιλήσω πρώτα για την εικόνα της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή. Πολύ μέτρια, φοβισμένη, με πάρα πολλά λάθη. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά, βρήκαμε το θάρρος και το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς να φτάσουμε στα περσινά επίπεδα, θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει».

Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Για τη φάση του πέναλτι: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω. Όταν μου δοθεί και μένα, γιατί ξέρω, θα μου πείτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν έδωσε εκείνο, δεν έδωσε τ' άλλο. Εμείς, που δουλεύουμε σε αυτές τις ομάδες, δεν νοιαζόμαστε ποιος από τους μεγάλους παίρνει τα περισσότερα. Μας νοιάζει τι γίνεται στα μεταξύ μας παιχνίδια. Την πρώτη φορά λοιπόν που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, να θυμάστε να την κρατήσετε, δεν θα πανηγυρίσω. Απλά, το θεωρώ δύσκολο σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας, δεν ξέρω πόσο εύκολα θα έδινε ο διαιτητής σε μας ένα τέτοιο πέναλτι».

Σε νέα ερώτηση για τη διαιτησία τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ανέφερε: «Έχω έναν μεγάλο αντίπαλο τις δύο τελευταίες Κυριακές, τη βούλα, την άσπρη. Πρέπει να τη σβήσω».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου των Παντελίδη και Ουζουνίδη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα