Κυριακόπουλος: «Δεν ήταν πέναλτι»

Gazzetta team
Κυριακόπουλος: «Δεν ήταν πέναλτι»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος όταν του ζητήθηκε να απαντήσει για το αν ήταν ή όχι πέναλτι η φάση του Κώτσιρα με τον Μάνταλο.

Συγκεκριμένα είπε στο Arcadia 93.8:

«Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ επέβαλλε το ρυθμό της. Είχε το δοκάρι και την κατοχή της μπάλας. Το πληρώσαμε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Το είδα και εγώ και νομίζω πως δεν είναι. Παρ’’ όλα αυτά παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα την πρωταθλήτρια της Ελλάδος. Αλλά είναι κρίμα να καθορίζεται το αποτέλεσμα από μία τέτοια φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε το δοκάρι και την ευκαιρία του Ιγκλέσιας. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να πιέσουμε για την ισοφάριση. Είμαστε δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά προχωράμε και κρατάμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου».

Ρεάλ Μπέτις - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: "Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, και τον αγώνα στο Καραϊσκάκης. Μετά παίζουμε με Άρη και Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Η ομάδα σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής θα δουλέψει πάνω σε κάποια κομμάτια που θέλουμε βελτίωση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα επόμενα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα