Γαλανόπουλος: «Τους κόψαμε τον αέρα»

Γαλανόπουλος: «Τους κόψαμε τον αέρα»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Τους κόψαμε τον αέρα»

bet365

Στο πάθος και την αποφασιστικότητα με τα οποία μπήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο της Τρίπολης αναφέρθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν του Αστέρα με 1-0 και ο νεαρός χαφ μιλώντας στη Nova είπε ότι «μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Μπήκαμε αποφασιστικά. Κόψαμε τον... αέρα στον Αστέρα. Μόλις πετύχαμε το γκολ ηταν λογικό να πάρει κάποια μέτρα για να ισοφαρίσει. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε. Αυτό κρατάμε και τους τρεις βαθμούς».

Από εκεί και πέρα, στην επισήμανση ότι αν και πιτσιρικάς ξεχωρίζει με την απόδοση του, σχολίασε: «Καλώς ή κακώς πλέον διανύω την tρίτη μου χρονιά στην ΑΕΚ. Εχει τελειώσει αυτό το "μικρός" που υπήρχε. Ακόμα και πέρυσι. Παίζω σαν οποιοσδήποτε παίκτης, ανεξαρτήτου ηλικίας και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ρεάλ Μπέτις - Σεβίλλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα