Ουζουνίδης: «Τελείωσε μία δύσκολη εβδομάδα»

Ουζουνίδης: «Τελείωσε μία δύσκολη εβδομάδα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Τελείωσε μία δύσκολη εβδομάδα»

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΚ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη στα «κολλητά» ματς που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» αυτές τις ημέρες.
Στο δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η ΑΕΚ, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου της αποψινής αναμέτρησης με τον Αστέρα, όπου η Ενωση κέρδισε με 1-0. «Είχα ακούσει για την παράδοση και είπα στα παιδιά ότι δεν μπορεί, πλάκα θα είναι. Δε γίνεται ομάδες σαν την ΑΕΚ να έχουν τέτοια παράδοση. Τους είπα ότι έπρεπε να βγάλουν εγωισμό μέσα στο γήπεδο όπως και έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε. Για μένα ο Αστέρας είναι μετά τις μεγάλες ομάδες η καλύτερη στην Ελλάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο το μυαλό μας πήγε περισσότερο στο να το κρατήσουμε. Παρόλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε αν εξαιρέσεις την τελευταία φάση μετά από ένα λάθος. Εμένα με νοιάζει να κυριαρχούμε πάντως με τη μπάλα και να μη χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Σημασία έχει πάντως ότι τελειώσαμε μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο διάστημα που έχουμε μπροστά μας πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερα», είπε αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά της ομάδας. «Η συζήτηση που είχαμε κάνει με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρη. Θέλαμε να βρούμε καλούς παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη για να τους προσθέσουμε στο ρόστερ. Ότι κι αν λέγεται, εγώ είδα ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια και δόθηκαν μεγάλα ποσά για να έρθουν παίκτες. Το γκρουπ για μένα είναι το πιο σημαντικό. Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με αυτούς που θέλαμε, πρέπει να δώσουμε σεβασμό στην ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια και μακάρι να βρεθούν κάποιοι παίκτες στο διάστημα που απομένει για να έρθουν και να μας βοηθήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα