Ράσταβατς: «Αντιδράσαμε μετά το πρώτο ματς»

Νίκος Μαρούδας
Ράσταβατς: «Αντιδράσαμε μετά το πρώτο ματς»

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς, τόνισε πως η ομάδα του έκανε καλύτερες ευκαιρίες από τον Ατρόμητο κι έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την ήττα στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έδειξαν μετά το πρώτο ματς. Θέλαμε να αυξήσουμε την επιθετικότητά μας και την ομαδικότητά μας. Είχαμε προβλήματα πριν από το παιχνίδι. Παίξαμε για να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό στην ισοπαλία. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον Ατρόμητο, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ελέγξαμε τους χώρους έξω από την περιοχή, αλλά σπαταλήσαμε ευκαιρίες για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που δείξαμε. Θα μας δώσει δύναμη για να βελτιωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα